Charlie flyttar till Åkersberga

Kissnisse!

2011-03-10

3 maskiner per dag...varje dag...dag efter dag...tvättmaskin efter tvättmaskin...kissiga filtar, kissiga lakan och kissiga mattor....3 maskiner per dag...om och om igen...men han är ju så söt ;-)

 

Kissar hanar mer och oftare än tikar? Kommer inte ihåg att Troya var en kissnissa, men Charlie är definitivt en kissnisse, men det gör ju som sagt inget, han är ju så söt ;-) Troya har börjat tvätta honom efter varje gång han kissat. Hon putsar hans mage och tassar, en liten dagmamma.

 

Troya blir ibland jätteless på honom och hon kan inte låta bli att gnaga på honom och jaga honom så fort han springer. Bollen rullar, Charlie springer efter bollen, Troya springer efter Charlie. Ibland blir det för mycket, då blir Troya uppburen på ovanvåningen så är problemet löst.

 

Vi har börjat gå små promenader med dom båda ihop, i varsitt koppel. Ganska intressanta promenader om man säger så. Men Charlie accepterar faktiskt halsbandet ganska bra. Sista gången vi var ute nu i eftermiddags regnade det lite och blåste, då fick Charlie sitta innanför jackan, han kröp in i ärmen på min jacka.

 

Förr kunde dom inte ligga bredvid varandra så dom nuddades. Troya gillade inte att han låg mot henne, och om han gjorde det ändå så var det bäst för honom att ligga jättestilla, annars blev hon dösur på honom. För en timme sedan låg Charlie i soffan, Troya hoppade upp och la sig bredvid honom, nära. Se bilden nedan :-)

 

Antal kommentarer: 4

2011-03-10 22:10:59 - Monica Massih, E-postadressen är dold, www.yulara.se

Hej!
Tänk att två halvsystrar kan vara så olika! Noni hon har verkligen tagit på sej rollen som lektant/dagisfröken ända sen valparna var små och Thella lät henne komma in i valprummet vid ca 4v ålder.
lilla Yaya är en riktig retsticka, det roligaste hon vet är att reta gamla Ruby 13 år gammal.

Jag tror inte att pojkar kissar mer, men det gäller att vara alert. Gillar han inte kisslådan eller tidningar?

Vi ses på lördag, hoppas jag.

Hälsningar
Monica o yularagänget i V-ås

2011-03-11 10:45:26 - Susann

Hej hej
Kisslådan gick jättebra i början, men nu vägrar han. Han hoppar ur den och springer hellre en bit bort på golvet. Han har en liten favoritmatta och den får han gärna kissa på eftersom det är en liten trasmatta från Ikea som vi egentligen inte behöver.
Japp, som det ser ut nu så ses vi på lördag. Tar du med dig någon valpis?

2011-03-11 13:25:59 - Monica Massih, E-postadressen är dold

Lilla Yaya följer med och Thella, Noni o Hedda blir med på promenaden.

Så jag hoppas det finns någon extra som kan vara valpbärare. Hon är tung redan, 5 kg.

2011-03-11 17:12:32 - Mia, E-postadressen är dold, www.yulara.se

Jag tror du ska låta bli att tvätta. Han håller på att kissa in stället och du bara tvättar bort det :-))
Jag minns Dennis, född 1995, han kissade och kissade på hallmattan och matte hon tvättade och tvättade. När hon slutade och bara torkade upp så mycket som gick så slutade han kissa på bara några dagar. De vill ha sin egen lukt.
Skönt va! Nu slipper du :-))
Joddel till Charlie från Yularaligan!!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)